6 aprilie 2009

Cum sa te asiguri ca n-o sa-l pierzi


Ai gasit iubirea vietii tale, pe acela care iti face inima sa bata ori de cate ori te gandesti la el si vrei sa fii sigura ca n-ai sa-l pierzi niciodata? Ai vrea sa te vezi imbracata in alb cu el alaturi si cu preotul in fata ta, dar inca este indecis? Iata cateva reguli de baza ca sa obtii ceea ce vrei.
1.Fii independenta!
Gaseste-ti propria ta ocupatie si propriile hobbyuri. Barbatii adora femeile independente, cele care stiu ce vor in viata. Barbatilor nu le plac "lipitorile". Si, fiind independenta, vei avea mai putin timp pentru el, ceea ce il va face sa te doreasca si mai mult (o simpla lege de economie- oferta redusa mareste cererea).
2. Paraseste-l!
este cel mai eficient mod de a vedea cat de mult insemni pentru el. Si cat de mult inseamna pentru tine. Lasa-l pur si simplu, vei vedea imediat daca esti doar una oarecare sau iubirea vietii lui. Daca nu te cauta, mergi mai departe. Nu era omul potrivit. Daca te vrea inapoi intoarce-te.
3. Nu accepta niciodata jumatati de masura!
Daca scopul tau final este casatoria cu aceasta persoana, nu accepta niciodata mai putin decat ceea ce meriti. Daca nu stie ce vrea, explica-i ceea ce vrei tu si incearca sa-i arati avantajele pe care le poate avea si el.
4.Fii sincera!
Nu te juca cu sentimentele! Mai ales daca il iubesti! Iubirea nu poate fi simulata si nici ascunsa, iar daca incerci sa faci asta vei avea numai de pierdut. Daca il iubesti cu adevarat, arata-i asta. Fa sacrificii pentru dragostea voastra, fa-i complimente cand si le merita, si cearta-l cand greseste.
5. Lasa-i spatiu liber!!!
E urat de spus dar barbatii seamana mult cu cainii. Nu-l lega niciodata, da-i spatiu sa se miste. Daca-l legi, s-ar putea sa scape intr-o zi si sa nu se mai intoarca niciodata. In schimb, un caine liber nu pleaca niciodata, chiar daca-l duci si-l lasi departe, gaseste drumul inapoi spre casa.
6. Asigura-te ca stii ce vrei!
Inainte de a face tot ceea ce e scris de la 1 la 5, asigura-te ca ai inteles ce inseamna o casatorie.
Pregatindu-l pe el ca sa se insoare, nu inseamna ca esti pregatita si tu. Gandeste-te ca o viata petrecuta impreuna e lunga, daca nu esti cu persoana potrivita! Imagineaza-ti viata ta peste 10 ani, peste 20 de ani, si peste 40 sau 50 de ani. E omul pe care vrei sa-l vezi in fiecare dimineata cand te trezesti si in fiecare seara cand te culci? Nu te deranjeaza hainele lui murdare si felul cum lasa pasta de dinti la baie? Daca nu, atunci iti doresc "Casa de Piatra"!!!

0 comentarii: